Berlin

Michel Dessler's short term assignment in Berlin :) Avagy nagyvárosi survivor Piros módra.

Friss topikok

Linkblog

2010.12.01. 16:07 pirosch

december 1 - megdöbbentő...

Megdöbbentő, hogy már december 1-je van... Mit is jelent ez?
1. Kaptunk fizetest. Eleg jó érzés látni azt az óriási összeget, ami ilyenkor a számlára érkezik... Igaz, hogy érzéki csalódás az egész, mert 300 ezer ft a lakbérem, amit azonnal tovább kell utalnom a főbérlőnek, de 1-2 napig még ülök rajta, legalább az illuziója legyen meg annak, hogy ez mind az én pénzem :)
2. Levonta az otp a lakáshitel-törlesztést.
3. Új bérletet kell venni. De fél hónapot itt sem leszek, úh asszem csak max. heti jegyet veszek (26 Eur), vagy azt se. Úgyis fázik a seggem, jobb az autó :) Szégyen gyalázat, h ilyen közel dolgozom és kocsival jövök be reggel, de mindig megbeszélem magammal, hogy mi szól ellene? És a sportoláson (vagyis azon a néhány méteres sétán kívül) nem találok más ellenérvet... :)
4. Mindjárt karácsony!

Már nagyon elkaptam a feelinget hétvégén, ami itt igazán nem nehéz. Ezek nagyon értenek hozzá, ami nem csoda: a németek találták fel a karácsonyt. Arról nem is beszélve, hogy ma reggel megdőlt a berlini dec.1-i hidegrekord! Reggel a kocsi -8,5 fokot mutatott... és ma éjjelre -13 körülire mondják... szóval itt elég korán beköszöntött a tél, sztem csak Knut érzi most jól magát!

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://berlinbenazelet.blog.hu/api/trackback/id/tr802486283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása